Rólunk/nekünk írták
A legjobb fotóink, videóink
Olvasd a naplónkat!
Kövess minket a Facebookon!

Szolgáltatások

Teljes körű vagy részleges esküvőszervezés Pécsett és környékén, de akár az ország másik felében is.

Partnereink megbízhatóak, minőségi szolgáltatást nyújtanak megfelelő áron.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésetekre:

Számos helyszínlehetőséget tudunk felkínálni számotokra a létszámtól és területi adottságtól függően. Így választhattok éttermek, csárdák, kastélyszállók és sátras megoldások közül is. Csak megbízható és korrekt partnerekkel állunk kapcsolatban!

Segítünk megtalálni a számotokra ideális polgári szertartás helyszínt, legyen ez közterület, zárt kert, étterem melletti helyiség, vagy más polgári szertartásra alkalmas helyszín, akár amerikai stílusban. Tippekkel, ötletekkel segítünk, hogy melyik lehet az elképzeléseteknek, násznépnek leginkább megfelelő, segítünk a háttérengedélyeztetésben, hogy ne vesszetek el az útvesztőben és ne nektek kelljen telefonálgatni, utánajárni mindennek.

Bizonyos összeg fölötti megrendelés esetén az esküvőszervező jelenléte irodánk ajándéka. Igényelhető csak a lebonyolításban való részvétel is, amikor az esküvő napján a szolgáltatók koordinációját végezzük és a forgatókönyv betartására figyelünk.

Ha valamilyen oknál fogva az esküvő napján nem lehetséges a polgári esküvő megtartása, akkor a szertartásvezetőnk „megerősítést” tart. A vendégeknek nem feltétlenül kell tudniuk, hogy ez nem a hivatalos ceremónia, azt már megejtettétek egy korábbi időpontban.

A vőfély/ceremóniamester sokat segít abban, hogy zökkenőmentesen haladjon az esküvő menete, ezért javasoljuk a jelenlétét. Munkája nem tévesztendő össze az esküvőszervezőével, akinek számos, az eseményt megelőző intézni valója van, ugyanis a vőfély a már megszervezett dolgokat koordinálja és felel a rendezvény zökkenőmentességéért, a vendégek szórakoztatásáért. A vőfély népies jellegű, míg a ceremóniamester, akár egy műsorvezető, a saját szavaival vezeti le az esküvőt.
A legvisszafogottabb, elegánsabb házigazda, aki levezényli az esküvőt, az a moderátor. A fontosabb időpontokban a vendégek figyelmét az eseményekre irányítja, de sohasem helyezi magát középpontba, mint a vőfély.

Az esküvő sikere nagyban a zenén, a zenekaron múlik! Ezért tartjuk fontosnak, hogy csak olyan neves zenekarokkal álljunk kapcsolatban és ajánljuk bátran Nektek, akik biztosan jó hangulatot tudnak teremteni, alkalmazkodnak a párhoz, a násznép hangulatához és biztosan nem hagyják abba a bulit hajnal kettőkor, hacsak nem ez a kívánságotok! Profi hangszerekkel és hangosítással rendelkeznek partnereink. Igény szerint akár vonósnégyes is zenélhet Nektek már a szertartás ideje alatt is! A zenei szolgáltatás kiválasztásakor mindenképpen át kell gondolnotok nem csak a saját, hanem a násznép igényeit is!

Olyan ruhaszalont ajánlunk Nektek, aki a legújabb trendek maximális figyelembe vétele mellett vevőközpontú. Kizárólag külföldi, márkás esküvői ruhákat forgalmaz. Ugyanitt a kiegészítőket is megvásárolhatjátok, legyen szó cipőről vagy fejdíszről. A szalonban a vőlegény is választhat magának öltönyt, de az örömszülők, koszorúslányok is találhatnak maguknak ruhát. A szalonban méretre is igazítanak, így nem lesz gond az átalakítással sem.

Olyan szépségszalonnal állunk kapcsolatban, ahol lehetőség van nem csak a frizura elkészítésére, hanem kozmetika, pedikűr, manikűr és szolárium is található. Ezért nem kell a Nagy Napon az egyik szolgáltatótól a másikig rohangálni. Igény szerint partnereink a helyszínre is jönnek, hogy elkészítsék az álomfrizurát.

Az esküvő napja pillanatok alatt eltelik, viszont az általunk ajánlott fotós és videós olyan minőségben tudja számotokra megörökíteni ezt a napot, ami egy életen át emlékeztet a Nagy Napra. Igény szerint alakítható a fotós, videós kiajánlott csomagja, és biztosan olyan minőségi szolgáltatást kaptok, amilyet szeretnétek.

Kültéri és beltéri esküvők bármilyen típusú dekorációját elkészítik szakembereink, így a helyszín beleilleszkedik az esküvő kívánt hangulatának egészébe. A dekoráció harmonizál a terítékkel, a termek adottságaival s nem utolsó sorban a menyasszony stílusával. Légies léggömb-kompozíciókkal pedig látványt tudunk teremteni. Az elegáns esküvő elmaradhatatlan része a székszoknya is, melyet szintén a dekorosunk helyez fel és alakítja a többi dekorációhoz.

Az esküvő elmaradhatatlan kelléke és díszítője a virág. Komoly szakmai felkészültségű virágkötőink gyönyörű csokrokat és virágdekorációkat készítenek, amik kiemelik a helyszínek szépségét.

Minőségi esküvői tortákat és süteményeket készít cukrászmester partnerünk egyedi igények alapján is. Fotók alapján választhattok, illetve saját külön kívánságotok is lehet, hogyan nézzen ki az est fénypontjának számító esküvői torta! Természetesen a hűtőkocsis kiszállításról is gondoskodunk, akárcsak a helyes mennyiség megrendeléséről.

Egyedi készítésű meghívókat és ültető-, menükártyákat is készítünk, ami passzol az esküvő hangulatához és a Ti ízlésvilágotokat tükrözi. Választhattok a már meglévők közül, illetve bármilyen kívánságot teljesítünk. Az egyedi esküvői vendégkönyvbe pedig minden vendég írhat Nektek pár kedves mondatot, amit pár év múlva jó lesz visszaolvasni.

Ötletes köszönetajándékok közül választhattok a mézeskalács szívecskétől a rólatok készült fotós hűtő mágnesig, hiszen széles a választék. A figyelmesség a fontos a násznép felé, ezért valami olyat válasszatok, ami Nektek tetszik.

Hogy a felnőtt vendégek önfeledten szórakozzanak, ha nagy a gyereksereg, célszerű egy gyereksarkot kialakítani, ahol a gyerekeket külön játékokkal szórakoztatják. Igény szerint óvónő, lufis figuraművész, bohóc is rendelhető általunk, akinek biztosan örül az aprónép.

Aranyos játék, amikor a lufira tűzött jókívánságokat/vállalásokat röpítik az égbe. A lufi-posta Nektek címzett borítékokat is tartalmaz, így elképzelhető, hogy visszaérkezik hozzátok, és számon lehet kérni a vállalásokat.

Felemelő pillanatokban látványos lehet akár a pillangó, akár a galambröptetés. A galambok a béke, a szeretet és az egyetértés szimbólumai, míg a pillangó a szerelem, a tánc és a boldogságé.

Ínyenceknek ajánljuk a csokiszökőkutat, amit partnereink a legjobb minőségű belga csokoládéval töltenek fel. Igény szerint mártogatnivaló is rendelhető hozzá!

Általában vacsora utánra ajánljuk gyümölcs-sziget, gyümölcs-sarok kompozícióinkat, ahol díszesen faragott gyümölcsszobrok, zöldségszobrok ékesítik az ehető gyümölcsökből készült látványosságot. A gyümölcsdíszek kombinálhatók víz, bor vagy csoki szökőkúttal, fagylalttal, mécsesekkel, igény szerint. Szép, látványos és ehető!

Nyitótáncra vagy a gyertyafénykeringőre koreográfia tanítását vállalja tánctanárunk. A vendégsereg biztosan el lesz ragadtatva a produkciótoktól!

Gondolunk itt menyasszonyi autóra (akár limuzin vagy veterán autó is), lovashintó bérlésre, buszbérlésre, nászajándéklista összeállítására, jégszoborra, szívecskés rizsre, vendég előadóművészre, stb...

 
© Copyright 2009-2012 | Készítette: Balintko Bt.