Rólunk/nekünk írták
A legjobb fotóink, videóink
Olvasd a naplónkat!
Kövess minket a Facebookon!

Rólunk/nekünk írták

Szeretném megköszönni azt a rengeteg segítséget, szakértelmet, türelmet, ötletet, utánajárást és kedvességet, amit Tőled kaptunk az egész esküvőszervezés alatt. Nélküled nem sikerült volna így, mert olyan precízen és tökéletesen fogtad össze a szálakat a háttérben, hogy az irigylésre méltó. Nem akartad ránk erőltetni soha a saját gondolataidat, hanem a mi elképzeléseinket meghallgatva mindig ránk szabott, egyedi ajánlatot készítettél, ami illett hozzánk és minket tükrözött.
Öröm volt Veled együtt dolgozni, mindig segítettél, bármivel fordultam Hozzád, igazi jobb kezem voltál végig. :-) Nagyon gyorsan válaszoltál a leveleimre, az egész folyamat gördülékenyen ment és még a legváratlanabb feladatokat és kéréseket is teljesítetted. Szuper embereket ajánlottál, akik mind nagyon-nagyon értenek ahhoz, amit csinálnak, de, ami ennél is fontosabb szívből csinálják, ahogy Te is. Melletted mindig azt éreztem, hogy a mi esküvőnk egyedi, számodra is éppolyan fontos, mint nekünk és nem csak egy újabb munka a futószalagon.
Az utolsó napokban nagyon jó volt, hogy unszoltál és kérted a táblázatokat, listákat, mert ezzel a mi vállunkról vettél le hatalmas terhet és stresszt. Köszönet érte, mindenképp folytasd ezt a jó szokásodat a többi párnál is, mert megéri. A terem, a dekor, a virágok, a csokrok gyönyörűek lettek, pont olyan, amilyennek elképzeltük.
A nagy napon pedig minden olyan volt, amilyennek megálmodtuk, amilyennek szerettük volna, hogy legyen. Mindenki nagyon jól érezte magát, nem volt fennakadás, ha mégis, akkor Te elsimítottad a ceremóniamesterrel együtt. Szinte csak pozitív visszajelzést kaptunk, szóval azt hiszem feltettük a mércét az utánunk következőknek. :D Nem utolsó sorban mi is nagyon jól éreztük magunkat a saját esküvőnkön, mert rólunk szólt, értünk volt.
Örülök, hogy megismertünk és Téged választottunk, fantasztikus ember vagy. Kívánunk Neked még sok kedves párt és rendezendő esküvőt! Csak ajánlani tudunk és fogunk is másoknak.
Mindig szeretettel gondolunk Rád:
Anna&Tamás

Fiatalon, de annál nagyobb lelkesedéssel vágtunk bele életünk egyik legfontosabb napjának megszervezésébe. Néhány részlet után azonban elakadtunk. Ekkor kerestük fel Emíliát, akinek precíz és hatékony munkáját volt már alkalmunk megtapasztalni. Az Ő és csapata segítségével hamar felzárkózhattunk és saját esküvőnket is álomesküvővé varázsolhattuk, pont így képzeltük. :-) Hálások vagyunk a rugalmasságért a nyílt és gyors kommunikációért, a jó meglátásokért, tanácsokért, egyszóval mindenért. Nagyon jó volt együtt dolgozni fotósunkkal és videósunkkal, Petivel. Dekorációnk lenyűgöző volt, vendégeink csodájára jártak.
Köszönjük Neked Emília! :-)
Szeretettel: Verus és Marius

Hálásan köszönünk minden segítséget, amelyet életünk nagy napja előtt és alatt nyújtottál, nélküled nem ment volna ilyen gördülékenyen minden, hiszen a legapróbb dolgokra is maximálisan odafigyeltél, szemed volt olyan apró részletekre is, amelyekre senki másnak. Nagy segítséget jelentett az, hogy nem volt szükség minden alkalommal a személyes jelenlétünkre, hiszen Angliából nem lett volna egyszerű egyedül megszervezni egy orfűi lakodalmat, viszont Te maximálisan helyt álltál minden egyes alkalommal. Köszönjük, hogy mellettünk voltál az esküvő igen fontos perceiben, így mi minden szervezéssel kapcsolatos problémától mentesen foglalkozhattunk a legszebb pillanatainkkal, mert tudtuk, hogy ha te irányítod a háttérből az eseményeket, akkor minden hiba nélkül fog lemenni. Ezeknek a segítségeknek az eredménye az a rengeteg üzenet, amely arról árulkodik, hogy kivétel nélkül minden vendég csodásan érezte magát, így számunkra és a meghívott családtagjaink, barátaink számára is felejthetetlenné varázsoltad életünk egyik legfontosabb napjának minden percét.
Ezúton köszönjük a rengeteg és kitartó munkádat,
Linda és Gábor

Nagyon szépen szeretnénk megköszönni neked a sok segítséget! Nèlküled nem lett volna ennyire szép és jól szervezett az esküvőnk! Ugyan sokszor későn reagáltam le egyes e-mailjeidet vagy csak a másodikra írtam vissza, de tudnod kell nagyon hàlás vagyok, hogy kitartóan küldted az ötleteket ès a lehetőségeket, így ösztönözve engem arra, hogy ne minden az utolsó pillanatra maradjon! Ha te nem segítesz én biztosan nem tudtam volna magamtól ezt összehozni, és minden határidővel csúsztam volna ! Ez úton szeretném tolmácsolni Philipp és a családjának a köszönetét is! Mindenki nagyon elégedett volt!:) A szállodában az étterem vezetője aki egész este ott volt, ő is azt mondta, hogy amióta ott dolgozik mindent egybevetve ez az esküvő sikerült a legjobban és ebben óriási részed van!:)
Remélem még lesz alkalmam találkozni Veled és akkor személyesen is meg tudom köszönni!:) Örök hálám és köszönetem Neked! Puszi:
Niki & Philipp

Nem is tudom hol kezdjem, nehéz pár sorban összefoglalni hogy mennyire hálásak vagyunk Neked, hogy a mi nagy napunkat tényleg felejthetetlenné tetted.
Mivel külföldön élünk, de az esküvőt mindenképp otthon képzeltük el, így a kezdeti saját próbálkozások után viszonylag hamar kiderült, hogy segítségre lesz szükségünk a szervezésben. Szerencsénkre hamar Rád találtunk, és te biztos kézbe vetted a szervezést. Személyedben egy 100%-ig profi, de emellett egy végtelenül kedves, türelmes és szimpatikus személyt ismertünk meg. Türelmesen segítettél végig minket, habár nem mindig volt velünk egyszerű. Az egyéni próbálkozásaink, ismerős szolgáltatókkal történt kisebb csalódások közben és után, mindig ugyanazzal a kedvességgel álltál Hozzánk, és kisegítettél a problémásabb helyzetekből. Így utólag nem is választhattunk volna jobbat Nálad.
Az esküvő közeledtével sem éreztük, hogy izgulnunk kellene, pedig az "Izgultok már?" kezdetű kérdések egyre csak szaporodtak, mi mindig azt tudtuk mondani, hogy köszönjük nem izgulunk, hiszen egy profi szervező áll az egész mögött, ha kell izguljon ő :-)
A nagy nap pedig nem is lehetett volna szebb és tökéletesebb számunkra, mindenki a helyén, mindenki tudja mit kell csinálnia, Nekünk csak élveznünk kellett a pillanatot.
A vendégeink visszajelzése és természetesen a saját élményeink alapján is bizton állíthatjuk, hogy tényleg minden tökéletes volt, a polgári helyszín mindenkit elvarázsolt (köszönjük a tippet, tényleg nagyon jó választás volt), a dekoráció egyszerűen gyönyörű, az étterem és a Dj pedig mind-mind profik voltak, így nekünk és a vendégeinknek tényleg csak jól kellett érezniük magukat, és ez sikerült is. Szenzációs buli volt, még sokáig emlegetni fogjuk :-)
Ha most kezdenénk a szervezésbe, egyértelmű, hogy ismét téged és a profi csapatodat választanánk. Köszönünk szépen még egyszer minden segítséget, nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Téged és reméljük, hogy lesz még alkalmunk találkozni.
Minden jót kívánunk Neked a munkában és a magánéletben egyaránt.
Vivi és Erik

Szeretnénk megköszönni a rengeteg segítséget. A dekor, a zenekar, a virágok, a köszönőajándék mind tökéletesek voltak. És nem "csak" az esküvő megszervezésében nyújtottál számunkra támaszt, hanem az esküvő lebonyolításában is. A vendégeink is mind elégedettek voltak.
Köszönjük, hogy ennyit fáradoztál azon, hogy a mi nagy napunk úgy sikerüljön, ahogyan azt megálmodtuk. :)
Köszönettel:
Anita & Balázs

„Örülök, hogy a kapcsolatunk az esküvőszervezés előtt indult, úgy ismertelek meg, mint a vendégemet. Sokat beszélgettünk másról is, nem csak arról, milyen mennyegzőt szeretnénk, ez azt gondolom egy szorosabb kapcsolatot alakított ki. Sajnálom, ha időnként átmentem menyaszörnybe, megfogadtam az elején magamnak (és Misinek is :)), hogy ilyen nem fordul majd elő, így utólag belegondolva, balga kijelentés volt. Köszönöm, hogy mindent profin kezeltél, és ha valamit meg kellett vétóznod, átöleltél! Köszönöm, hogy a legnagyobb terheket levetted a vállamról! Köszönjük a tökéletes helyszínt, azt, hogy mindent lebeszéltél velük, nekünk csak le kellett ülnünk. A remek zenekart, akik, ahogy ajánlatodban is szerepelt, elképesztő hangulatot csináltak és végig a munkájukra koncentráltak, tartották velünk a kapcsolatot végig a lagzi alatt és a vőféllyel tökéletes összhangban dolgoztak. A polgári szertartásra el sem tudtunk volna képzelni szebb helyszínt. Mikor először néztük meg, már akkor beleszerettünk. Az esküvőn, feldíszítve csak még szebb volt!
Köszönöm azt is, hogy mindig el tudtalak érni telefonon, ha éppen valami változott a család miatt és, hogy a velük folytatott őzelmekben is mindig volt valami bíztató szavad!
Mikor beléptem a szertartásra, mindenki nyüzsgött, zsongott, a szívem a torkomban lüktett, a gyomrom liftezett, de Te olyan magabiztosságot sugároztál, amitől megnyugodtam, itt minden rendben lesz! És rendben is volt!
Minden a legcsodálatosabban sikerült!
Remélem a kapcsolatunk itt nem szakad meg!
A két gyönyörű leányzóhoz nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek!
Millió csók!”
- Tyra és Misi -

„Nagyon szépen köszönünk nektek minden segítséget, nélkületek nem sikerült volna ilyen tökéletessé tenni ezt a gyönyörű napot. További ilyen szép esküvőket kívánunk nektek és nem fogjuk elfelejteni a kedvességeteket.
Pusz :)”
- Betti és Krisztián -

„Kecskemétiek lévén, de Pécs környéki rokonsággal nagyon sokat töprengtünk, hogy hogyan fogjuk megszervezni a pécsi esküvőnket, hiszen csak 3-4 hetente tudunk egy hétvégére hazamenni és a szüleinkre sem szerettünk volna túl nagy terhet hárítani. Szívesen segítenek mindenben, amiben csak tudnak, de tudjuk jól milyen sokat dolgoznak amúgy is.
Közel egy évvel a "Nagy Nap" előtt Google barátunk segítségével Rád találtunk! :) A honlapodon már a bemutatkozásotok is nagyon meggyőző volt és a vendégkönyv beírások is csak azt erősítették meg bennünk, hogy fel kell vennünk Veled a kapcsolatot! :) És, tessék, most mi is épp egy ilyen vendégkönyv bejegyzést fogalmazunk! :D
A kezdetektől fogva nagy figyelmet fordítottál ránk, nagyon hasznos tanácsokkal láttál el minket, olyan dolgokra hívtad fel a figyelmünket, amire mi lehet, hogy nem is gondoltunk volna és voltak olyan dolgok is, amiről inkább lebeszéltél minket, teljesen jogosan. Annak ellenére, hogy a miénkkel párhuzamosan mások esküvőjének a szervezésén is fáradoztál, nekünk végig az volt az érzésünk, hogy csak velünk vagy elfoglalva! Az általad ajánlott szolgáltatókkal is teljes mértékben meg voltunk elégedve, a vendégeink is ámultak, hogy a sok helyszínünk ellenére is milyen gördülékenyen ment minden. Profi zenészek és kiszolgálás az étteremben, finom ételek, szóval minden adott volt egy igazán jó lagzihoz! :) Tényleg csak saját magunkkal és vendégeinkkel kellett törődnünk, hiszen a helyszínek is gyönyörűen feldíszítve vártak bennünket, pontosan úgy ahogy elképzeltük és Veled megbeszéltük! Köszönjük, hogy ott voltál velünk az esküvőnk napján is és segítetted minden lépésünket, pontosan tudtad, hogy mit mikor és mi követ, hiszen mi az izgatottságtól jó, hogy a nevünket nem felejtettük el. :D
Köszönünk mindent és sok sikert kívánunk a jövőben is!
Köszönettel,”
- Felicia & Gábor -

„Ezúton szeretnénk Nektek még egyszer nagyon megköszönni, hogy ilyen csodálatos és felejthetetlen napot szerveztetek nekünk.
Amikor januárban eldöntöttük, hogy belevágunk és a nyáron menyegzőt szeretnénk, egyértelmű volt, hogy segítségre lesz szükségünk. Én már tavaly kiválasztottalak Titeket, nem is volt kérdés, hogy amikor szervezésre kerül a sor, akkor az EsküvőOrszág lesz a befutó.
Már a legelejétől végtelenül szimpatikusnak tűntetek, sokat olvasgattam rólatok és könnyen esett rátok a választásom. Hihetetlen örömmel töltött el, amikor jött a válasz, hogy még be tudtok minket Júliusra vállalni. Szinte el sem hittem, hogy ilyen rövid idő alatt meg lehet mindent úgy szervezni, hogy mi nem tudunk a részesei lenni és csak egyszer max kétszer tudunk hazautazni a nagy nap előtt. De Nektek ez nem okozott problémát és profiként mindent hihetetlen gyorsan elkezdtetek szervezni. Nekünk csak ki kellett választanunk a számunkra legmegfelelőbbet. Csak úgy kapkodtuk a fejünket, hogy „jaj ez is megvan, és ez is, és ez is..” Amikor tanácstalanok voltunk segítettetek és olyan jó érzés volt, hogy mindig mindenre gyors és tökéletes választ kaptunk, hogy ennyire sok türelemmel és kedvességgel álltatok hozzánk. Nagyszerű csapatot alkottok!!!
Kedves Emi!
Ilyen kedves, jószívű és egyben precíz és profi szervezőt, mint Te álmaimban sem mertem remélni. Ez alatt a fél év alatt szinte nem telt el úgy nap, hogy ne váltottunk volna e-mailt. És most hogy vége, nagyon hiányzik! Mindennapjaim részesévé váltál és rengeteget jelentett, hogy mindig tudtam, Te ott vagy és számíthatok Rád! Amikor probléma volt Karl papírjaival és én már teljesen elkeseredtem, Te lelket öntöttél belém. Mindenre tudtál valami megoldást! :-) Sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor megláttalak a polgári szertartás előtt és ezzel hirtelen minden kerek lett és megnyugodtam.
Csodálatos esküvőnk volt!!! És mindezt Neked/Nektek köszönhetjük. Az egész olyan gördülékenyen ment, hiszen Te ott voltál és végig borzasztó nagy türelemmel és figyelemmel szervezkedtél.
Nekünk csak annyi dolgunk volt, hogy mosolyogjunk! :-)
Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk a vendégektől, sokan jöttek oda hozzánk azzal, hogy „ilyen profin megszervezett esküvőn még nem voltunk...” Az írek egyenesen imádták! Mi pedig minden egyes pillanatát élveztük és sose felejtjük el!
Úgy örülök, hogy megismerhettelek és mindig nagyon nagy szeretettel fogok Rád gondolni! Nagyon hálásak vagyunk mindenért és nem tudjuk elégszer megköszönni, hogy ennyire hihetetlenül tökéletes esküvőt szerveztetek nekünk! :-)”
- Tündi és Karl -

„Először is szeretnénk megköszönni azt a sok segítséget amit az elmúlt fél év alatt tőletek kaptunk. Bár sokszor hosszú levelezésbe és fejtörésbe került míg valamiben "zöldágra" vergődtünk, mindig sikerült a hozzánk leginkább passzoló dolgokat kitalálnunk. Ezt éreztem akkor, mikor a hosszú levelezés és variálás után - amit a dekorral és főleg az asztalközéppel csináltunk - szombaton megláttam teljes díszben a termet. Pont azokkal a bogyókkal, színekkel, asztalközéppel és szatén anyaggal amit képzeltem. Sőt még annál is szebb volt, számomra az esküvőnk egyik fénypontját adta.
A másik a torta, aminek a felső glutén- tejmentes szintjét 3 napig ettem és nem mellesleg mindenki dicsérte a minőségét.
Csabát is megkérdeztem mit szeretne, ha megemlítenék itt. Ő úgy emlékszik amellett, hogy egy fantasztikus hangulatú este volt, hogy ez volt életünk legnagyobb Sport Eseménye, olyan sebességgel rohantam be a templomba:) amit kicsit bánok, azzal együtt, hogy számunkra egy tökéletes nap volt.
Köszönjük, hogy egyengettétek a dolgainkat még akkor is szeretettel, mikor 620-adszorra változtattunk valamin és külön köszönjük a meglepi sorsjegyet amivel nyertüüüüüünk.....nem nem nyertünk semmit csak tapasztalatot, de nagyon jól esett:)
További sikeres munkát kívánunk Nektek!
Szeretettel,”
- Mariann és Csaba -

„Mivel külföldön dolgozunk, biztosak voltunk benne, hogy segítségre lesz szükségünk az esküvőnk szervezésében. Ráböktünk egy napra, valamint a fotós és videós barátunk volt egyedül a kiindulópont. Az EsküvőOrszág innen felépítette az egész meseszép történetet.
Ahogy közeledett a nagy nap, egyre többen kérdezték: "Izgultok már?". És erre mi mindig azt feleltük, hogy van esküvőszervezőnk, izguljon Ő... :) Persze tudtuk, hogy profi csapattal és több év tapasztalattal a háta mögött nem kell aggódnia senkinek. Mérhetetlen türelemmel rendelkezik és félszavakból is kitalálta, hogy tulajdonképpen mi illik hozzánk.
Mi végigvigyorogtuk a napot, de a vendégek visszajelzése alapján is azt mondhatjuk, hogy minden tökéletes volt: a dekorációtól a helyszíneken át, a sütemények, ételek, a zene és az a sok kedves és profi ember, akik mindehhez hozzájárultak. Hatalmas buli volt!
Szóval, ha újra kellene kezdenünk, akkor is lenne esküvőszervezőnk, és akkor is az EsküvőOrszágot választanánk.
Köszönünk szépen mindent!”
Reni & Krisztián

„We would like to say thank you, for making our Wedding Day so beautiful.
Everything was well organised, all providers were very kind, friendly but professional in the same time, so we knew we can just enjoy every moment of our big day.
You have our biggest recommendations. Thank you.”
Lenka, András

„Hálásan köszönünk minden segítséget amit az elmúlt több mint fel év során kaptunk Tőletek. Odaadóan és nagyon sokat dolgoztatok azon, hogy az esküvőnk napján minden a lehető leggördülékenyebben és legszebben alakuljon.
Mindenben számíthattunk Rátok és leginkább azért vagyunk hálásak, mert nem mindig volt könnyű velünk, és mégis mindig kitartottatok :) Nem szerettünk volna hagyományos esküvőt, éppen ezért sok esetben a saját utunkat jártuk és saját ötletekkel, kérésekkel bombáztunk benneteket, ahelyett hogy a könnyebb utat választottuk volna. Ti pedig alkalmazkodtatok hozzánk és értettétek, éreztetek mi az az irány, ami felé mi szeretnénk haladni, és mindent megtettetek, hogy minden tökéletes legyen! Nagyon örülünk, hogy így alakult, mert tényleg olyan esküvőnk lett, ami minden ízében illett hozzánk, és a végére azok az apróságok is, amik meglepik voltak és nem láthattuk előre (például a csokor vagy a dekoráció mindhárom helyszínen), minden igazan Mi voltunk.
Mostanra sok visszajelzést kaptunk másoktól is arról, hogy profin megszervezett, nagyon szuper esküvő volt a Mienk! :) Biztosan minden pár így érzi utólag, de mi tényleg olyan nagyon nagyon meghatónak éreztük a polgári szertartásunkat és olyan boldogságot éreztünk akkor (és azóta isJ ), amit nem is nagyon lehet szavakba önteni. Biztosak vagyunk abban, hogy ez azért is lehetett így, mert akkor, ott, tényleg csak egymással és a pillanattal kellett foglalkoznunk, minden másról Ti gondoskodtatok!
Köszönünk mindent tényleg, és nagyon sok sikert és örömet kívánunk Nektek magánéletben és munkában egyaránt!
Szeretettel:
Dóri & Kornél”

"Vannak álmok, amelyek nem szállnak el az ébredéssel. Ez azonban annyira valószerűnek hat, mintha nem is lenne álom. Mintha tényleg megtörtént volna."
A mi álmunk tényleg megtörtént, valósággá vált, még ha most a fejünket is kapkodjuk, hogy előidézzük életünk egyik legszebb napjának miniatűr képkockáit.
Kb. 1 évvel ezelőtt találkoztunk először, akkor még nagyon idegennek éreztük magát a gondolatot is, hogy összeházasodunk. Aztán az idő múlásával beigazolódott, hogy a lehető legjobb személyhez fordultunk, biztos alapokon kezdtük felépíteni az álmunkat.
Köszönjük azt a rengeteg segítséget, őszinte véleményt és tanácsot, amik célunk eléréséhez vezettek, ezeket lehetetlenség is lenne felsorolni.
Szívből kijelenthetjük, hogy mindenkinek olyan elégedett, boldog, büszke érzést kívánunk, amilyen minket elöntött az esküvőnk napján és kívánjuk azt a boldog mosolyt, amelyet a visszaemlékezés csal arcunkra.
Mindig szeretettel fogunk gondolni Rátok, kívánunk még nagyon-nagyon sok megszervezendő esküvőt és sok sikert!”
Adri és Zoli

„Nagyon-nagyon köszönünk mindent, szuper volt a dekoráció, nagyon tetszett, ezt álmodtuk meg! Igazán sok dicséretet kaptunk, amelyeket ezennel közvetítek Felétek! Örülök, hogy Benneteket választottunk, nagy bátran foglak ajánlani is az Ismerőseimnek, igazán rugalmas, figyelmes, megbízható Csapat, így tovább! Fényképeket mindenképp küldök, amint megkapjuk ket! Mindent KÖSZÖNÜNK Nektek!”
Dalma és Feri

„Talán nem túlzás azt állítani, hogy Nélkületek nem sikerült volna megvalósítani a Nagy Napot!
Sokáig gondolkodtunk, hogy magunk intézzük-e az előkészületeket, vagy kérjük profik segítségét. Végül, legnagyobb szerencsékre, az utóbbi mellett döntöttünk. Sokáig keresgéltük a megfelelő csapatot, de amint rábukkantunk a weboldalatokra egy percig sem volt kérdés kivel szeretnénk együtt dolgozni! Már az oldalatokat böngészve egyértelművé vált, hogy profi csapattal állunk szemben, és látszott, hogy nemcsak értitek a dolgotokat, de szeretitek is, amit csináltok.
Emília és János! Köszönjük a sok segítséget, türelmet - erre bőven szükség volt-, a mindenre kiterjedő szervezést és a sok-sok jótanácsot.
Orsinak köszönjük a szuper ötleteket, a gyönyörű dekorációt. Utóbbival nem győztünk betelni, és a vendégek részéről is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk!
Szentinek köszönjük a fantasztikus képeket és a remek fotózást! Napok óta emlegetjük, hogy milyen jól éreztük magunkat Vele!
Végül Péternek szeretnénk megköszönni a segítséget! Nagyon sok terhet levett a vállunkról, gyakorlatilag egy percig sem kellett aggódnunk a este folyamán. Mindent kézben tartott és figyelt, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnénk. 
Reméljük a jövőben sok-sok általatok szervezett esküvőn futunk még össze!
Sok sikert és minden jót kívánunk a csapatnak! :)”
Nelli és Joci

„Most, néhány nap elteltével tudom csak igazán átgondolni az elmúlt hónapok, hetek történéseit, letisztultak a fejemben az események és már beszéltünk minden rokonnal, baráttal, aki részt vett az esküvőnkön...
Semmilyen gyakorlatunk nem volt az esküvőszervezésben, viszont azt gondoltuk, hogy a rendelkezésünkre álló fél év bőven elég lesz ahhoz, hogy összehozzunk egy minden szempontból hibátlan lakodalmat. Mi az nekünk – gondoltuk - hiszen a munkánk révén igen nehéz feladatokkal birkózunk meg nap, mint nap...
Akiket biztosan tudtunk, hogy szeretnénk – baráti kapcsolatunk révén - az a catering-es cég volt.
Aztán néhány hét leforgása alatt megvolt a pontos dátum, a terem, a zenekar is, de nem volt egyszerű egyiket sem lefoglalni, pláne összehangolni egyiket a másikkal.
Ekkor már láttuk, hogy mégsem olyan egyszerű az esküvőszervezés, mint hittük, főként nem úgy, hogy Gyurival Budapesten élünk, rengeteget dolgozunk, ritkán vagyunk Pécsett és a családot sem szerettük volna terhelni a teendőkkel. Ekkor ajánlottak nekünk Téged.
Első találkozásunk előtt úgy gondoltam, hogy kizárólag arra kérlek majd meg, hogy koordináld a Nagy Nap eseményeit, de hamar kiderült, hogy ennél sokkal több teendővel kapcsolatban tudsz nekünk segíteni.
Számos jó ötleted volt, ami nekünk soha nem jutott volna az eszünkbe és sok apróságra hívtad fel a figyelmünket, amikre szintén nem gondoltunk.
Hálásak vagyunk Neked azért, hogy hónapokon keresztül segítetted az előkészületeinket, hogy olyan szakemberekkel hoztál össze bennünket, akik egytől-egyig kiválóan végezték a munkájukat, és hogy a lakodalmunk napján kora reggeltől másnap hajnalig velünk voltál.
Roppant nagy sikert aratott a városnéző kisvonat és legnagyobb meglepetésünkre nemcsak a kisgyermekes családok, hanem a vidékről érkező felnőtt vendégek is nagyon élvezték, fantasztikus lett a teremdekorációnk, a világítástechnika, gyönyörű volt az oldtimer autó, amivel a helyszínre érkeztünk, imádták a gyerekek a lagziban az arcfestést, a lufi hajtogatást...
Még egyszer köszönünk Neked mindent és remélem, nemcsak a vendégkönyvedbe kerülő fenti néhány sor miatt fogsz majd ránk emlékezni!
Minden jót kívánunk Neked!”
- Réka és Gyuri -

„Örülünk, hogy megismertünk és hogy együtt készülhettünk az esküvőnkre. Nagyon szimpatikus, nyitott és megbízható személyiség vagy akivel öröm volt találkozni. Bár a miénk egy pici kis esküvő volt, de még is jó volt úgy érezni, hogy ugyanolyan fontosak voltunk, mint egy több száz fős lagzis pár.
Minden jót kívánunk a munkádhoz és a családodhoz is.
Köszönünk mindent: ”
- Márti és Bálint -

„Szeretnénk megköszönni kedvességed, türelmed és azt a mérhetetlen szeretetet, amivel hozzásegítettél minket ehhez a csodálatos naphoz. Életünk egyik legszebb napját köszönhetjük neked. Emlékezni fogunk arra az érzésre életünk végéig, hogy velünk voltál. Bízva abban, hogy másokhoz is hasonló lesz a viszonyod, lesz boldog a munkád. Szeretettel köszöni,”
- Isti és Ica -

„Először is nagyon örülünk, hogy rád találtunk és megismertünk. Szeretnénk megköszönni a segítséged, egyedül nem lettünk volnaképesek ilyen jól összehozni az esküvőnket. Köszönöm, hogy a nehezebb pillanataimban is a vidámságoddal, jókedvűségeddel mellettem álltál és felvidítottál. Remélem, még fogunk találkozni!”
- Marcsi és Jani -

„Köszönjük szépen a szervezésed, felejthetetlenné tetted esküvőnket.
A dekoráció egyszerűen szép lett, jól harmonizált minden az erdőhöz és a tündéres elképzelésünkhöz. A boldogságkapu és a kis „szigetünk” is olyanná vált, ahogy álmaimban elképzeltük.
A zenék is nagyon tetszettek, amik a szertartáson számunkra meglepetések voltak; én sem választhattam volna szívhez szólóbbakat.
A zenekarnak is köszönjük a munkájukat és hogy a kérésünknek megfelelően nem vitték túlzásba az agyoncsépelt mulatós számokat. A fiataloknak és az időseknek is tetszett, amit hallottak.
A vadpörköltet most tudtam csak megkóstolni, nagyon finom, a megmaradt bólét pedig elkértük és megittuk itthon. :)
Az egyik legkellemesebb meglepetés pedig az volt, amikor a catering számunkra korrekt módon számolt el.
Egyszóval köszönünk mindent, nem valószínű, hogy külső segítség nélkül megtaláljuk az optimális megoldást mindenre. Igazán „Dittás-Ákososra” sikerült az esküvőnk, elegánsan bohémra. Azt hiszem mindenki valami ilyesmire számított.”
- Ditta és Ákos -

„Az esküvőszervező segítőkészsége és rugalmassága nagy mértékben hozzájárult az esküvőnk sikeres megszervezéséhez.
Gondoljuk, hogy nélküle ez nem ment volna ilyen zökkenőmentesen 1000 km távolságból...
Köszönjük szépen a segítséget, a nagyon jó ötleteket, a helyszínválasztást és a nagyon dekoratív díszítést is! ”
- Eszti és Dani -

„Nem túlzok, ha azt mondom, Nélküled nem sikerült volna. :-) Különösen így, hogy messze a lakhelyünktől volt az esküvőnk, nagy szükség volt a helyismeretedre, a kapcsolataidra, a tanácsaidra. Nagyon tetszett, hogy levélben és telefonon mindent meg tudtunk beszélni, szervezni. Külön köszönet a sok türelemért, amit a dekoráció kitalálásakor mutattál!
Csak az esküvő napján találkoztunk először (...ez persze nem igaz :-) , de majdnem), mégis úgy éreztem, remekül megértjük egymást. Fél szavakból, sőt, gyakran magadtól is tudtad, mit szeretnék. A helyszín gyönyörű lett, és minden rendben volt. Emellett nagyon elégedett voltam a fodrászod, a sminkesed és a virágosod munkájával is.
Köszönjük még egyszer a sok-sok időt és energiát, amit az esküvőnk szervezésére fordítottál!”
- Nóra és Marci -

„Már régóta dédelgettük az esküvőnk terveit, amikor összetalálkozunk Emíliával. Bár ugyan mindenre volt elképzelésünk, a szervezésben a legnagyobb problémát a 200 km távolság jelentette Budapest és Pécs között, ezért nem gondolkodtunk sokáig azon, hogy felkérjük az esküvőnk leszervezésére. A szervezés során vannak hullámvölgyek, amikor a legkönnyebb döntés is nehéznek bizonyul. És talán azzal sem fedek fel semmilyen titkot, hogy az ember, főleg a menyasszony, személyiségének eddig ismeretlen oldalaival találkozik. :) Ilyenkor kell egy objektív harmadik, aki a tapasztalatával segít visszatalálni a helyes irányba. A legnagyobb félelmem az esküvővel kapcsolatban az volt, hogy csak el fog repülni az esküvőnk napja és nem tudom átélni, mert folyamatosan arra kell figyelni, hogy a dekoráció rendben legyen, a pincérek jókor hozzák tortát stb. Viszont most az esküvőnk után, csak azt tudom mondani, hogy gyönyörű nap volt, ami rólunk szólt és minden percére örömmel emlékszünk. A gyakorlati részleteket pedig láthatatlan kezek igazgatták a háttérben. Persze, azt nem szabad elfelejteni, hogy mindez hosszú hónapok kemény munkájának eredménye, amiért nem lehetünk elég hálásak Emíliának. Szóval, esküvőszervezőre márpedig szükség van.
Köszönjük, Emília!”
- Annamari és Gábor -

„Nem titok: ismertünk, így tudtuk, mire számíthatunk. Tudtuk, hogy nem ismersz lehetetlent, tudtuk, hogy amit rád bízunk, az tökéletes lesz. Csak éppen arra nem számítottunk, hogy ilyen sok segítségre lesz szükségünk. Hiszen magunkban is bíztunk. Ráadásul egyszerű lakodalmat terveztünk. Aztán egy háromnapos mulatság kerekedett belőle: barlangi esküvővel és keresztelővel, négyféle szálláshellyel, kétféle barlangtúrával, a helyszínek közötti buszozással – ráadásul az „Isten háta mögött”, több száz kilométerre mindannyiunk lakhelyétől. Kemény dió volt, de nálad volt a diótörő. A nagy készülődés során az egyik leggyakrabban elhangzó mondat ez volt: „Nem tudom, kérdezzük meg Emit” vagy „Szerintem kérjük ki Emi véleményét”. Ha pedig veled beszéltünk, és te kérdeztél bennünket, sokszor visszakérdeztünk: „Szerinted?”. Bíztunk benned, bíztunk a tapasztalatodban. És nem csalódtunk. Ismertél bennünket, így fél szavakból is megértettük egymást. De a fantasztikus benned az, hogy ha nem ismertél volna, akkor is elég lett volna a fél szó. Ebben biztosak vagyunk. Köszönjük!”
- Csilla és Gábor -
Csilla és Gábor történetéről bővebben itt olvashattok:
http://www.nlcafe.hu/szexesmas/20111114/barlangban_hazasodott_a_nok_lapja_cafe_parja/
vagy letölthetitek a cikket ide kattintva.

„Úgy érezzük, hogy jó döntést hoztunk, amikor Téged választottunk arra, hogy megszervezd az esküvőnket. Ilyen esküvőt álmodtunk magunknak, semmit nem csinálnánk másként. Minden szolgáltatóval meg voltunk elégedve, megkaptuk azt az érzést amire vágytunk az előkészületektől kezdve a szertartásig és az esti mulatságig, mindent nagyon élveztünk. Köszönjük az irántunk tanúsított türelmed és kitartásod. Nagyon jó a hozzáállásod és a problémamegoldó képességed, amit többször bizonyítottál az esküvő napján. Köszönünk mindent és jó szívvel ajánlunk minden esküvőt tervező párnak.”
- Adrienn és Gábor -

"Sokáig gondolkoztunk azon, hogy hogyan tudnánk szavakba foglalni köszönetünket a világrekordnak számító 1 hónap és 1 hét alatt kiválóan megszervezett és lebonyolított fantasztikusra sikerült esküvőnkért. A mi boldogságunk, a násznép öröme és a szuperül sikerült lagzi önmagáért beszélnek, életünk egyik legszerencsésebb pillanata volt mikor rádtaláltunk!
Köszönettel, Gabi és Peti"

"Olyan sok mindenért tartozunk köszönettel Neked!

Köszönjük, hogy az elejétől kezdve mellettünk álltál, türelmeddel, kedvességeddel és vidámságoddal átsegítettél minket az egy éven át tartó szervezés rázósabb pillanataim. (...) Segítségeddel rátaláltunk minden olyan ötletre és megoldásra, ami igazán egyedivé, ötletessé, széppé, és valóban a "miénkké" tette az esküvőnket. (...) ...általad mindenből a legjobbat kaptuk, minden úgy alakult, ahogyan igazán szerettük volna. Köszönjük, hogy végig olyan figyelmes és kedves voltál velünk és hogy mindent az igényeink szerint alakítottál! Köszönjük az ezer hasznos tanácsot, szerencsésnek érezzük magunkat, hogy ilyen tapasztalt, precíz, lelkes és lehetetlent nem ismerő esküvőszervező bábáskodott az esküvőnk felett. A hosszú várakozás és izgalom után a Nagy Napra harmónikus egésszé állt össze az esküvőnk és mi valóban hercegi párként érezhettük magunkat: semmi mással nem kellett törődnünk, csak egymással, szeretteinkkel és barátainkkal, a háttérből "láthatatlan kezek" irányítottak mindent, és úgy rendezték el körülöttünk az esemény részleteit, hogy nekünk csak jól kellett érezni magunkat, felhőtlenül. Meg is tettük! Fantasztikusan sikerült az esküvő! (...) Szerintünk te valóban megtaláltad a hozzád legjobban illő hivatást, mert látszik, hogy boldogan, szeretettel csinálod. Reméljük, hogy még nagyon sok ifjú párnak fogsz ilyen nagy örömet szerezni, mint nekünk, és 100 éves korodig szervezed a csodálatos esküvőket jó egészségben!
Ezt kívánja Neked sok szeretettel, JósKata"

"Nagyon szépen köszönünk mindent. Sokat segített, hogy a nagy napon a helyszínen voltál és koordináltad az eseményeket. Ennek és az azt megelőző készülődésben való részvételednek köszönhetően minden úgy sikerült, ahogy elterveztük. Nagy segítség volt ez nekünk. A helyszínen jelenlévő rokonoktól, barátoktól is kapjuk folyamatosan a visszajelzéseket, hogy mennyire össze volt fogva minden, és milyen jól érezték magukat.
Kívánunk Neked sok ilyen szép napot! Bea és Dani"

„Nehezen indult, főleg én nem vettem komolyan, hogy bekötik a fejemet… aztán Ti félszavakból megértettétek, hogy mit szeretnénk. Hihetetlen dolgot hoztatok létre, minden álmom/unk valóra vált. Gyönyörű volt minden. A sportcsarnokból bálterem lett, a lányból tündér, a fiúból királyfi… de ehhez a Ti segítségetek kellett. Megtanultunk táncolni, olyan szavakat, mint székszoknya. KÖSZÖNJÜK! Köszönjük, hogy vagytok. Ti vagytok a legjobbak! Köszönjük!”
- Zsuzsa és Tamás -

„Amikor először találkoztunk, olyan figyelmesen és türelmesen figyeltél rám és olyan szakmai hozzáértést, tapasztalatot éreztem, hogy azt gondoltam: "Őt AKAROM!" Köszönöm minden idődet, munkádat és figyelmességedet! Többet kaptam mint boldogságkaput és székszoknyákat (ami tökéletes volt), figyelmességet is kaptam tőled és még valamit, amit nem tudok megfogalmazni. Valami pluszt!
Hálás vagyok az Égnek, hogy utamba küldött!!! ...”
- Bea és Tamás -

„Azt hiszem, hogy az esküvőnk napja nem csak nekünk, de talán még többeknek is nehezen felejthető lesz, számunkra életünk egyik legjobb napja volt. És ebben Neked nemcsak mint szervezőnek, hanem mint Barátnak is sok része volt. Köszönjük szépen! ...”
- Gabi és Marci -

„... Isteniek voltak az ültetőkártyás mézeskalácsaid! Nemcsak gyönyörűek, de finomak is! Köszönjük! ...”
- Edina és János -

„... hiánytalanul, pontosan és időben teljesítettetek. Könnyű volt veletek kommunikálni, mindig elérhetőek voltatok, olyan ötletekkel segítettétek az esküvő szervezését, ami gördülékennyé tette az eseményt. Köszönjük!”
- Kornélia és Péter –

 
© Copyright 2009-2012 | Készítette: Balintko Bt.