Rólunk/nekünk írták
A legjobb fotóink, videóink
Olvasd a naplónkat!
Kövess minket a Facebookon!

Az esküvőszervezésről

Az esküvőszervezés egy bizalmi és személyes kapcsolaton alapul. Ezért már a legelején egy személyes találkozó keretein belül ismerkedünk, beszélgetünk az esküvőtökről, hogy mit és hogyan szeretnétek. Az első találkozóra ajánlatos konkrét időpontokkal és egy körülbelüli vendéglétszámmal érkeznetek, hogy tudjunk tervezni, beszélgetni.

Az első találkozó után egy héten belül elkészítjük számotokra az írásos ajánlatot, amiben több lehetőséget is találtok azokra a szolgáltatásokra, amelyekről beszéltünk. Ezek közül tudtok választani, hogy mi az a szolgáltatás, helyszín, ár, stb., ami számotokra megfelelő.

Ha megfelel Nektek az ajánlat, akkor a következő alkalommal személyesen is körbevezetünk a helyszínen és ott egyeztetünk esetleg a dekoratőrrel és képzelhetitek el magatokat a Nagy Napon. Ha szeretnétek, segítünk kiválasztani a legszebb ruhát is. Szerződést kötünk, hogy a szolgáltatók felé tudjunk Benneteket képviselni. Közben tartjuk a kapcsolatot, igény szerint átbeszélhetjük az újabban adódó kérdéseket.

Az esküvő előtt egy-két héttel egy újabb találkozó alkalmával átadjuk számotokra a forgatókönyvet, hogy tudjátok, mikor mi fog következni, mikor hol kell lennetek, hogy minden úgy történjen, ahogyan megálmodtátok (pl. mikor érkezik a sminkes, a fodrász, a videós, stb.). Ez nagy segítség a szolgáltatóknak is, akik szintén korábban megkapják a forgatókönyvet, és tudják, hogy mikor hol kell lenniük. Ekkor elkészítjük az ültetési tervet is.

Az esküvő napján esküvőszervezőként már reggeltől a helyszínen vagyunk, hogy az előkészületeket irányítva mindenre rálátásunk legyen. Nektek pedig csak élveznetek kell minden pillanatot, hiszen ez a Ti esküvőtök, a Ti napotok, ahol mindenki jól érzi magát, és minden gördülékenyen megy. Így nem kell aggódnotok aznap semmin, hiszen csapatunk felkészült és mindig egy lépéssel az események előtt jár!

Esküvőtök után még egyszer találkozunk, amikor a fotós és videós munkáit a vállalt határidőre átadjuk számotokra. Itt ér véget az esküvőszervezői megbízatásunk.

 
© Copyright 2009-2012 | Készítette: Balintko Bt.