Rólunk/nekünk írták
A legjobb fotóink, videóink
Olvasd a naplónkat!
Kövess minket a Facebookon!

Bemutatkozás

Okleveles esküvőszervezőként csapatunk célja, hogy profi módon segítsünk az esküvő (de akár eljegyzés és nászút) megtervezésében, szervezésében, lebonyolításában. Teljes körű és részleges esküvőszervezést is vállalunk elsősorban Pécsett és környékén, de akár az ország másik végén is. Szerveztünk már barlangi esküvőt, Balaton-parti esküvőt és szeretjük a különleges helyszíneket, nem ijedünk meg a kihívásoktól.

Egyedi, személyre szabott esküvőket szervezünk, ahol a pár és a násznép is jól érzi magát. Sokan azért fordulnak esküvőszervezőhöz, mert elkezdték ugyan szervezni az esküvőt, de rájönnek, hogy túl nagy feladat, Emília és Janivagy kevés idejük van rá, hiszen nagyon sok szervezési munkával jár, nem beszélve arról, hogy aki nem jártas a szervezésben, az elvész a tennivalók és szolgáltatók sűrűjében. Kapcsolatainkat és tapasztalatunkat felhasználva segítünk kiválasztani számotokra a legjobb szolgáltatókat, akik megbízhatóan végzik a feladatukat, nem hagynak cserben, és jó áron dolgoznak. A Ti dolgotok mindössze jól érezni magatokat a Nagy Napon! Higgyétek el, nem fogtok ráérni az esküvő forgatagában figyelni az apró részletekre, nem várt eseményekre, szükség van valakire, aki leveszi a vállatokról a terhet, és Ti igazán tudtok ünnepelni, hiszen ott mindenki Benneteket ünnepel, az a Ti napotok! Ugyanakkor pénzt is spórolhatunk számotokra, hiszen mi tudjuk, hogy minek mi az ára és hol vannak a buktatók! Éppen ezért árgaranciát is vállalunk!

Ajánljuk magunkat nektek, akik:

  • külföldön vagy Budapesten éltek, vagy bárhol máshol a világban és Pécs környékén szeretnék az esküvőtöket,
  • vagy gyereketek van,
  • vagy pedig egész egyszerűen nem értek rá a szervezéssel foglalkozni,
  • nincs nagy szervezési gyakorlatotok
  • kicsit nagyobb odafigyelésre és egyedi esküvőre vágytok
Keressetek bennünket és rugalmasan, online segítünk a szervezésben, hogy a lehető legkevesebbszer kelljen csak ezért hazajönnötök, találkozzunk. Nem elérhetőségeket adunk meg és intézzétek magatok (nem adatbázis vagyunk), hanem végig segítünk a szervezésben!

Felkészült csapatunk örömmel áll rendelkezésetekre, keressetek!

Szőke Emília és Ország János esküvőszervezők

 
© Copyright 2009-2012 | Készítette: Balintko Bt.