Rólunk/nekünk írták
A legjobb fotóink, videóink
Olvasd a naplónkat!
Kövess minket a Facebookon!

Árak

Továbbra is díjmentesen állunk rendelkezésetekre egyes szolgáltatások, részfeladatok (dekor, zenekar, dj, ceremóniamester, stb.) leszervezéséhez, ajánlásához, ami a Ti elképzeléseitekhez közel áll. Az általunk kiajánlott szolgáltatók árai ugyan azok az árak, mint amiket ti kapnátok, ha saját magatok keresnétek meg őket. Vagy még kevesebb, mert tudjuk, hogy hol lehet csökkenteni a költségeket, minek mi a valós ára, ár-érték arányban hol kapjátok a legjobb szolgáltatást, hiszen az elmúlt sok-sok év tapasztalatából látjuk a lehetőségeket.

Szerencsés, ha nem csak egy-egy szolgáltatás leszervezéséhez kéritek a segítségünket, hanem az egész esküvőt összefoghatjuk. Ez azt jelenti, hogy részletes ajánlásokkal, helyszínbejárásokkal segítünk kiválasztani/leszervezni a szertartás helyszínét, vacsora helyszínt, segítünk az anyakönyvvezetői engedélyeztetésben, igényeiteknek megfelelő szolgáltatások ajánlásában, kiválasztásában, szerződéskötésekben, stb.. Költségtervet, forgatókönyvet készítünk, folyamatosan egyeztetünk az összes többi szolgáltatóval, és a legfontosabb, ami pótolhatatlan: ott vagyunk az esküvő napján a kezdetektől a vacsoráig (illetve megbeszélés kérdése, hogy meddig szeretnétek) és segítünk előkészíteni, kivitelezni és lebonyolítani az esküvőt, megoldani a váratlan helyzeteket.

Viszont mivel minden esküvő más és más, különböző horderejű egyeztetésekre, összefogásra, jelenlétre van szükség, ezért díjazásunk függ az esküvő bonyolultságától, időpontjától, jellegétől, stb.

Ahhoz, hogy adott feladatokra konkrét árat tudjunk adni, szükséges egy személyes elbeszélgetés, vagy ha külföldön éltek, akkor egy telefonos beszélgetés, részletesebb levélváltás, hogy lássuk az elképzelést, illetve ti is lássátok, hogy milyen stílusban dolgozunk, kik vagyunk, mik a lehetőségek. Szerencsés, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, mert az elkövetkezendő időszakot együtt dolgozzuk végig.

Ha a báli frizurádat is hozzá értő fodrászra bízod, akkor életetek egyetlen megismételhetetlen eseményét is bízzátok tapasztalt szakemberre. Keressetek bátran bennünket, kérjetek ajánlatot! :-) Sokszor olcsóbb, mint ha tapasztalatlanul, kapkodva butaságokat szerveztek le. Egy-két plusz mondattal már tudjuk racionálni a költségeket. Rugalmasak, gyakorlatiasak és problémamegoldók vagyunk, sok év, sok-sok esküvő tapasztalatával felvértezve.

Ha esetleg csak tanácsadásra van szükségetek és minden egyéb mást leszerveztek magatoknak, arra is lehetőség van, ennek a díja 5.000 Ft/óra.

Amennyiben több mindenre kértek ajánlatot, de a végén semmilyen szolgáltatást nem rendeltek, akkor 5.000 Ft ajánlattételi díjat kérünk (természetesen számla ellenében), amely összeget későbbi rendelésnél egy éven belül bármikor felhasználhatjátok általunk nyújtott szolgáltatásokra.

Bízva, hogy ajánlatunk elnyerte tetszéseteket, hívjatok, állunk rendelkezésetekre a részletek megbeszélésére!


Az árakat tájékoztató jelleggel tüntettük fel, nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.

 
© Copyright 2009-2012 | Készítette: Balintko Bt.